GAZİANTEP / ŞAHİNBEY - Gazi Mustafa Kemal İlkokulu

Ock

Yapabildiğimiz etkinliklerden bahsettik .

Ock

İlk çalışmamız hazır.Ön anketler tamamlandı.

Ock

Öğrencilerimiz canva ile hazırladıkları iki ayrı afiş çalışmasıyla yarışmada.

Ock

Öğrencilerimizin proje logo çalışmaları hazır.

Ock

Yeni başladığımız I Explain in English projemizde hem kendimizi İngilizce ifade ediyor hem de web2 araçlarını kullanmayı deneyimliyoruz.

May

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı ile yaptığımız işbirliği ile oradan gelen yetkililer tarafından interaktif yapılan sunum geri dönüşüm hakkında öğrencilerimize bilgi verdi.

Nis

Doğadayım, Oyundayım (I'm in the nature, I'm in the game) eTwinning Projesi kapsamında Erikçe Ormanına Doğa Gezisi düzenleyen Sabah Grubu Yıldızlar sınıfı doğada ritim, sanat, oyun gibi temalarda etkinlikler yaparak gezisini tamamladı.

Nis

Okulumuz Öğretmenlerinden Bilge ŞAHİN,Doğadayım, Oyundayım (I'm in the nature, I'm in the game) eTwinning Projesini ortak olarak okulumuzda uygulamaya başlamıştır.

Nis

Yeni Dönüşüm Bir Başka ( The New Recycle is Different ) eTwinning Projemiz e Güvenlik Politikamız ve Esafety  Etkinliklerimiz

Nis

Projemiz kapsamında organik atık ile ilgili hikaye yazma ve yazdığımız hikayelerin resmini çizme çalışması gerçekleştirdik.

Nis

Yeni Dönüşüm Bir Başka ( The New Recycle is Different ) eTwinning Projemiz Plastik Geri Dönüşüm Bireysel Etkinliklerimiz

Nis

Ortaklığını okulumuz anasınıfı öğretmenlerinden Seda AYDİN'in yaptığı, 2 yabancı ve 10 Türk öğretmenin katılımı ile gerçekleşen geri dönüşümü konu alan ve okul öncesi öğrencilerine geri dönüşüm kavramını öğreterek bu bilinçle yetişmelerini amaçlayan eTwinning projemiz okulumuzda uygulanmaya başlamıştır.

Nis

Doğadayım, Oyundayım projemiz kapsamında öğrencilerimizle doğa gezisi etkinliği gerçekleştirdik. Doğayı keşfettik ve doğada oyunlar oynadık.

Nis

Doğadayım, Oyundayım Projemiz Şubat Ayı Etkinlikleri Kapsamında Plastik Şişeden Saksı Yaptık ve Saksılarımıza Çiçekler Diktik.